dijous, 9 de desembre del 2010

Google presenta la seva botiga d'aplicacions en línia

Poc després de l'arribada de Chrome 8 Google ha presentat l'esperada Chrome Web Store, una botiga en línia d'aplicacions web que apareix com el complement imprescindible de Chrome OS, el nou sistema operatiu totalment centrat en Internet i que va ser presentat al mateix temps.



Chrome Web Store ja compta amb un bon grapat d'aplicacions, tant gratuïtes com de pagament, classificades en diverses categories com son comunicació, productivitat o jocs. A partir d'ara qualsevol desenvolupador podrà pujar la seva aplicació web a la botiga i aquesta estarà disponible per a ser adquirida immediatament.

Segons Google, les aplicacions disponibles es podran executar en qualsevol sistema operatiu i amb qualsevol navegador que respecti els estàndards, no només amb Chrome. A més, a banda d'aplicacions també podrem trobar extensions i temes, quelcom que facilitarà la vida de l'usuari al centralitzar en un mateix lloc les principals utilitats per al navegador.


Tot i que es pot accedir sense problemes des de qualsevol lloc, de moment Chrome Web Store únicament està disponible de manera oficial per als EEUU, pel que només es troba disponible en anglès. Durant els propers mesos, però, s'anirà obrint a la resta de països.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada