divendres, 19 de novembre de 2010

Emmagatzematge online amb Wuala

Wuala (pronunciat com la paraula francesa “voilà”) és un servei d'emmagatzematge en línia amb el qual pots mantenir fàcilment sincronitzats els teus arxius o compartir-los amb els teus contactes.Wuala ens ofereix d'entrada i de forma gratuïta 1GB d'emmagatzematge online, però la principal novetat de Wuala respecte d'altres serveis similars com Dropbox o Ubuntu One és que ens permet intercanviar espai d'emmagatzematge “al núvol” a canvi d'espai local i de temps amb el client connectat. Així doncs, si per exemple compartim 100 GB del nostre disc dur i estem connectats un 70% del temps, disposarem de 70 GB addicionals. I si no volem intercanviar espai local per espai a Internet, també podrem comprar-ne.

Un altre aspecte en el que destaca és a l'hora de protegir la nostra privacitat, doncs Wuala xifra les dades abans de pujar-les a Internet, i la contrasenya que es faci servir mai es transmet, de manera que ningú, ni tan sols els treballadors de Wuala, poden examinar el contingut.

Wuala disposa d'una aplicació d'escriptori per a Linux, Mac i Windows, a més de poder-se fer servir directament des de qualsevol navegador. Com a punt negatiu, al contrari que altres programes rivals com per exemple Dropbox, Wuala no disposa de cap aplicació per a mòbils.

Wuala

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada