divendres, 12 de novembre del 2010

Ajuda a parar la Llei Sinde



Durant els propers dies es votaran al congrés dels diputats espanyol les esmenes a la Llei d'Economia Sostenible, que amaga entre les seves pàgines una de les lleis més repressives que pot sofrir Internet: l'anomenada Llei Sinde. Aquesta llei, feta a mida de la SGAE i del lobby de les industries culturals, pretén instaurar la censura a la xarxa i esta a punt de ser aprovada amb el suport del Partit Popular, el PNV i CC (probablement junt amb altres grups parlamentaris), donant així un gir irreversible a la llibertat d'expressió a Internet.

Sabem que no hi ha llibertat de cap tipus sense llibertat d'expressió. Per això, evita que la Llei Sinde s'aprovi: expressa als parlamentaris la teva preocupació per la votació de les esmenes que fan referència a aquesta llei i reclama que s'hi pronunciïn públicament en contra. Demana'ls transparència i si estan disposats a sacrificar la llibertat d'expressió per a satisfer els interessos particulars de les industries culturals.

Per fer-ho, des de hacktivistas.net posen a la teva disposició una aplicació que et permetrà fer arribar un mail a tots els diputats del congrés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada