dijous, 2 de desembre del 2010

Megaupload amplia els seus serveis i presenta Megaworld


Tothom coneix Megaupload, un dels serveis de hosting d'arxius més populars de la xarxa. Doncs ara l'empresa que hi ha al darrera ha decidit ampliar els seus serveis i per això ha presentat Megaworld. Les novetats son moltes i molt interessants:

Megapix: Megapix ens permet pujar un nombre il·limitat de fotografies i compartir-les amb qui vulguem. La principal novetat respecte d'altres serveis similars com Flickr o Picasa és què els usuaris premium tenen la possibilitat de comprar i vendre fotografies.

Megabox: Per a la majoria dels usuaris segurament el servei més útil dels que s'han presentat. Megabox ens permet allotjar tota la nostra biblioteca musical, sense límits, per escoltar-la allà on vulguem, descarregar-la en qualsevol ordinador o compartir-la amb els amics, entre d'altres possibilitats. I tot això sense necessitat de ser usuari premium.


Megalive: Es tracta d'un servei d'emissió de vídeo en directe. En aquest cas ser usuaris premium ens aporta diversos avantatges, com ara disposar de la màxima velocitat de transmissió o possibilitat de gravació.

A més d'aquestes tres grans novetats també han tret Megaclick, un sistema de publicitat similar a Adsense, Megafund, una mena de sistema de crèdits per a negocis a Internet, Megakey, que ens dona accés a un compte premium per als seus serveis a canvi de veure determinada publicitat mentre naveguem i Megapay, un sistema per a fer pagaments en línia de forma segura amb el mòbil.

Però probablement el més interessant siguin els dos projectes en desenvolupament que anuncien tenen previstos per a 2011: Megamovie i Megabackup. Megamovie vol ser un mercat per a pel·lícules i series de televisió a l'estil de Netflix on tothom podrà pujar el seu contingut i vendre'l a un public massiu. Per la seva banda Megabackup serà un sistema de copies de seguretat al núvol, amb espaï il·limitat i gratuït fins que vulguem recuperar les nostres dades, moment en el qual sí haurem de pagar. Molt interessant tot plegat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada